Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

IMG_6034
IMG_6042
IMG_6046
IMG_6058
IMG_6061
IMG_6069
IMG_6079
IMG_6091
1/8 
start stop bwd fwd

Gegužės 7 dieną „Utenio“ stadione šurmuliavo mokiniai, kur vyko Utenos miesto pradinių klasių mokinių lengvosios atletikos trikovės ir Utenos rajono mokyklų mokinių lengvosios atletikos keturkovės varžybos, skirtos Utenos DSC taurei laimėti.
Pradinukai turėjo bėgti 30 metrų, mesti kamuoliuką ir šokti į tolį. Susumavus visus rezultatus asmeninėje įskaitoje mergaičių tarpe pirmąją vietą iškovojo Augustė Mockutė iš „Žiburio“ skyriaus, antrąją – Elžbieta Petrėnaitė iš Aukštakalnio pradinės mokyklos ir trečiąją Simona Saplinskaitė iš Krašuonos progimnazijos. Berniukų tarpe pirmas – Vakaris Zizirskas iš Krašuonos progimnazijos, antras – Mangirdas Daujotis iš Aukštakalnio pradinės mokyklos ir trečias – Simonas Vinčiūnas iš Aukštakalnio pradinės mokyklos.

Komandinėje įskaitoje pirmąsias vietas iškovojusios komandos patenka į Lietuvos mokyklų žaidynių pradinių klasių mokinių lengvosios atletikos trikovės finalines varžybas, kurios vyks gegužės 14 dieną Utenoje.
Mergaičių grupėje komandinėje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Krašuonos progimnazija, berniukų grupėje – Aukštakalnio pradinė mokykla.
Keturkovės varžybose varžėsi progimnazijos mokiniai 2005 m. gim. ir jaunesni. Dalyviai turėjo bėgti 60 metrų, mesti kamuoliuką, šokti į tolį ir bėgti: mergaitės 500 m, berniukai 800 m.
Susumavus rezultatus mergaičių tarpe pirmąją vietą iškovojo Austėja Deisadzė iš Aukštakalnio progimnazijos, antrąją – Eva Pernavaitė iš Krašuonos progimnazijos ir trečiąją – Martyna Bikutė iš Vyturių progimnazijos. Berniukų tarpe pirmas buvo Arminas Čekuolis iš Vyturių progimnazijos, antras – Laurynas Maigys iš R. Šaltenio progimnazijos ir trečias – Aistis Linka iš Vyturių progimnazijos.
Komandinėje įskaitoje pirmąsias vietas iškovojusios komandos patenka į Lietuvos mokyklų žaidynių lengvosios atletikos keturkovės zonines varžybas, kurios vyks gegužės 16 dieną Utenoje.
Mergaičių grupėje komandinėje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Krašuonos progimnazija, berniukų grupėje – Vyturių progimnazija.